Aug 23, 2010

Happy Birthday To Me

Syukur ke hadrat Ilahi kerana diberi kesempatan untk bernafas hingga today . .semalam 23 ogos 2010 merupakan tarikh bermakna buat apies .tarikh ni gak ah membuatkan apies ckup 17.stil muda ag,HAHA . .and tahun ni gak ah apies menduduki SPM .ngee takot takot . .TERIMA KASIH yang tidak terhingga kepada parents iaitu Dato' Zainal Abidin and Datin Zarina kerana membesarkan anakmu yang kacak ni hingga menjadi manusia yang berguna .TERIMA KASIH juga kepada kawan kawan yang ingat birthday apies .hee sayang kat korang semua ah!!thanks gak kerana bg adiah and kata kata semangat .

Aug 15, 2010

PUASA

argghh 5 hari dah puasa .HAHA seronok sangat puasa walaupun pelbagai dugaan trpaksa ditempuh spt kawan yg tax puase,dak dak kecix mam ais-krim .arghh sedap sedap HAHA .hmmm hope puase taun ni penuh ta mcm tahun lepas and sebelum sebelum ni .banyak tinggal sbb kwn ngn dak dak jht and diri ni tak dapat nak kawan laaa ngek . .semayang terawikh pun besh .tp tp dpt buat 8 jea.HAHA tah pape an,muda muda pun buat 8,org tue tue jea yg wat penuh .ni lah anak muda zaman skg .HAHA anak sape ah ni ;) .lepas smyg trwikh,lepak wiht memb main meriam ,tp tgok jea .mls ah na main (BUKAN TAKOT AH).haha

Aug 4, 2010

KENA ROTAN AKIBAT LAMBAT

HAHA akibat tggu memb dtg umah la aku kne rotan kt phimpunan .ramai lak uh yg kene .penalti pun kne tapi selamat ah aku ni budak baik and penalti pun ta byk .HAHA .lambat 5minit jea kot,pe ah cikgu tu .selamat gak ah aku kene rotan slow ,ta mcm dak dak jht yg lain .bunyi bontot dorg kne sebat memg gmpak .HAHA taley blaa .Cikgu bm aku siap tye sal late ?"aku pun jwb ah tggu memb td sbb uh late .pape pun besh gak kene rotan,bukan sllu join dak dak jht ni .HAHA thx pd CIKGU SYUKOR ABDUL RASHID [cikgu akaun & guru disiplin]

Aug 2, 2010

my new blog .

hai hai .
this is my new blogger .my name hafis azizi b.zainal abidin ,u can cll me [apies] .17 tahun pada 23.8.10 nie;)
lahir di hospital kajang ,alaaa sbelah uma korg jea kan ;D
apies juga merupakan mangsa SPM 2010 [akaun,addmath,perd and seni] ..waaa,so scary ah .HAHA . .apies ade fb,ms,skpye and other ah ;)
fb ;apies sahaja .
ms ;apies BIOVIN .
ms lame sperti ;www.myspace.com/apiesvilla ,tidak dgunakan lg ats sbb sbb trtntu yg tdk dpt dielak ;(
so sad aww!acc ni ah buat apies hot .HAHA tp tape ah;(wuaaa .
tataw na mrepek pe agi sbnanye untuk kate kate aluan nie;)